Shop

  • Domov
  • Hudobné Nástroje
  • 8Pcs Kovové Gitara Popruh Tlačidlo Popruhu Stanovenie Pin S Upevňovacia Skrutka Gitara Pásik Lock Gombík So Zámkom na Klasickú Gitaru
img
img
img
img
img
img

Funkcie:

1. Vysoko kvalitné materiály: batoh gombíky sú vyrobené z vysoko kvalitných drevených materiálov, ktoré sú pevné, trvanlivé, odolné voči pádu a nosiť, a môže udržiavať dobré využitie účinky na dlhú dobu.

2. Anti-sklzu a anti slip dizajn: popruh gombíky sú šikovne navrhnutý tak, aby sa účinne brániť gitara popruh alebo Euklidovej popruh náhodnému pošmyknutiu počas výkonu, takže účinkujúci viac pohodlné a bezpečné.

3. Jednoduchá inštalácia: Toto príslušenstvo je možné jednoducho a rýchlo inštalovať, stačí opraviť popruh nechtov na chvoste gitaru alebo Yukrili na použitie, bez nutnosti ďalších nástrojov alebo zložitých krokoch inštalácie.

4. Multi funkčné príslušenstvo: popruh stud poskytuje nielen funkciu popruh spojenie, ale má tiež vlastnosti anti-sklzu a proti sklzu.To môže byť tiež použitý pre rôzne prístroje vybavené popruhy, s širokú použiteľnosť.

5. Ľahký a Prenosný: batoh gombíky sú kompaktné, ľahké a ľahko sa prenáša.Pri vykonávaní hudobné nástroje, nie sú pridať ďalšiu záťaž, takže je vhodný aj pre hudobníkov na použitie pri rôznych príležitostiach.

Špecifikácie:

Materiál:meď

Špecifikácia: 5.9*4*2cm

Hmotnosť brutto: cca 40 g

Balenie: funkcie opp

Balenie Obsahuje: Gitara chvost nechtov* 8 ks

Poznámky:

1. Nechajte 1-2 cm chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

  • Druh: Účinky
  • Konektor typu: ŽIADNE
  • Pôvod: Kontinentálna Čína