Shop

img
img
img
img
img

Výkon Chladiaci Ventilátor sa Hodí Pre HP DesignJet 500 800

poznámka!Používané Časti, nie je nová, odstránené z použitého a prácu tlačiarne

Výkon Chladiaci Ventilátor FBM-08A12M sa Hodí Pre HP DesignJet 500 800

O záruke produktu

Sľubujeme 3 mesiacov záruka, ak je nejaký problém, a to do 3 mesiacov, prosím, kontaktujte nás na výmenu alebo vrátenie!

Platby

Sme akceptovať viaceré spôsoby platby: Debetnej/Kreditnej Karty,QIWI,WebMoney,Yandex.Peniaze,SMS,Ebanx,PPRO,Mercado Pago,PayPal,Doku,Mpesa,Klarna,Platba v Hotovosti,bankovým Prevodom/Bankovým Prevodom/TT,Western Union,COD,splátky, atď.

Pošlite platbu v rámci 3days po cenové ponuky konci alebo vášho nákupu.Ak očakávate, že akékoľvek omeškania platby, prosím, dajte mi vedieť.

Doprava

1.Sme doručiť túto položku na celom svete prostredníctvom pravidelných registrované air mail s sledovacie číslo.

Napríklad (Kadm.sk Štandardná Doprava , YANWEN Vzduchu Registrovaný , 4PX Vzduchu Registrovaný , Čína Poštové Registrovaný, niekedy USPS)

2.AK POTREBUJETE RÝCHLEJŠIE DOPRAVCU, PROSÍM, KONTAKTUJTE NÁS PRE UPS/DHL/FEDEX ZĽAVU .ODPORÚČAME FEDEX.

3.Tovar vám bude vám zaslaná 1 pracovný deň po platba potvrdená.Zásielky, zvyčajne trvá 7-13 pracovných dní dostanete k väčšine iných destinácií na celom svete, ale v niektorých zriedkavých prípadoch, alebo vlastné oneskorenie môže trvať dlhšie, najmä tieto krajiny, Rusko, Brazília, Taliansko, atď.Kontaktujte nás, ak ste nedostali vašu package ter 3 týždňov.

PS:Prosím uistite sa, že dodaciu adresu je správne, keď platba za tovar, Ak potrebujete, ak chcete zmeniť adresu, budete musieť kontaktovať nás do 8 hodín, aby sa zmeny, tak, že balík sa nedá zmeniť po poslali na zlú adresu.(Nepreberáme akúkoľvek zmenu adresy cez e-mail)

Návrat politiky

Ak vaša objednávka bola prijatá a to nie je to čo ste si objednali, alebo položka má výrobca chybe, kontaktujte nás do 7 pracovných

Ak je ukázali byť nesprávne položky alebo majú výrobca chybu, prosím pošlite späť na položku a pošleme vám náhradné zadarmo.

Kupujúci musí zaplatiť vrátiť nákladnej poplatok(obchodovateľné na prípad od prípadu).Prosím, kontaktujte ma, ak chcete odoslať položku späť, správne dodaciu adresu je treba potvrdiť.Uistite sa prosím, tovar vám bude vrátené v dobrom stave s pôvodným obalom.

Distribútor:

Môžeme akceptovať aj špeciálne ponuky od distribútora pre hromadnú objednávku, prosím kontaktujte nás e-mailom.

Spätná väzba

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, pozitívna spätná väzba je vysoko cenený.

Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojí vaše potreby.

Služby zákazníkom

Ak máte akékoľvek otázky, prosím, pošlite nám odkaz na Kadm.sk.Pretože časové pásmo sa líši, radi vám odpovieme na vaše otázky do 24 hodín

  • kompatibilné serial: FBM-08A12M
  • Číslo Modelu: 0073
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: CaoDuRen
  • mpn: FBM-08A12M