Shop

  • Domov
  • Interiérové Doplnky
  • Auto Tabuli Držiaka Telefónu univerzálne Športové Auto Tvar Mobilný Telefón, Montáž Automobilov, Telefón Podporuje Auto Interiérové Doplnky
img
img
img
img
img
img

Odrážky:

1. 360° Otočný Pohodlie: Auto Tabuli Držiaka Telefónu zvyšuje bezpečnosť jazdy s robustná a spoľahlivá priľnavosť na váš telefón.Jej 360° otočný a ľahké-to-use dizajn vám umožní prispôsobiť telefón pozorovací uhol bez námahy, zvyšuje potešenie z jazdy a znižuje rozptýlenie.

2. Multi-Dimenzionální Auto Spoločník: Pozdvihnúť svoje vodičské s našimi multi-funkčné auto tabuli držiaka telefónu - realistický auto ornament a mobilný telefón majiteľa, ktorý pridáva zábavu na svoju jazdu.S silné lepidlo, to bezpečne drží váš telefón, takže je potrebné mať pre všetky modelu auta.

3. Hands-Free Pohodlie: zabránenie nebezpečnej jazdy s samolepiace dizajn nášho auta tabuli držiaka telefónu.Jeho dashboard-friendly funkcia nebude blokovať váš názor.Užite si bezpečné, bezproblémové telefón pripojiť, aby sa vaše ruky na volante pre bezpečnejšiu jazdu.

4. Bezpečné a Poškriabaniu-Zadarmo: Skúsenosti starať-free jazdy s týmto autom tabuli telefón držiak, ktorý sa vyznačuje silnými a spoľahlivú priľnavosť, vďaka svojej double anti-sklzu a nepremokavé nano lepidlo.Je to bezpečné v telefóne a palubnej dosky, takže nie známky dokonca aj po dlhom používaní.

5. Vynikajúcu Priľnavosť: Naše Auto Tabuli Držiaka Telefónu, poskytuje vynikajúcu priľnavosť s jej silikónové slotu a silný prameň konštrukcie, drží váš telefón bezpečne na mieste.Rozlúčiť sa rušivo, hojdanie alebo pošmyknutia, a sústreďte sa na ceste vpred.

Popis:

Naše Telefónne montáž na palubnej doske, poskytuje realistický vzhľad a skvelú funkčnosť.Užite si zvýšený pôžitok z jazdy, ako to nemá blokovať váš názor.S nepremokavé nano silikónové lepidlo a slot výstavby, bude váš telefón trvalý pobyt na všetkých terénoch.

Špecifikácie:

1. Názov produktu: model Auta, držiak na mobilný telefón

2. Rozsah použitia: auto dashboard/home

3. Materiál: ochrana životného prostredia PU materiálu

4. Kompatibilné s: rôznych značiek mobilných telefónov

5. Čistá hmotnosť: cca 80 g

6. Inštalácia vodotesný: klip namontované

Balenie Zoznam:

1pcx Auto tvarované mobilný telefón majiteľa

Poznámky:

1. Vzhľadom na monitorovanie teploty farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína