Shop

  • Domov
  • Interiérové Doplnky
  • Vybrať Raketa Ball Picker Pickleball Pádlo Hornej Silica Gel Vyhovuje Štandardu Pickleball Loptičky Zariadenia S Raketou Tenis Ball Picker
img
img
img
img
img
img

Popis:

Na Pickleball Retriever je odolný a ľahký nástroj, ktorý sedí bezpečne na konci pickleball raketa.Ideálny pre ukladanie vašich pás a kolená, tento retriever vám pomôže ľahko a rýchlo zbierať gule, zatiaľ čo na súd.Vziať so sebou kamkoľvek, ako to je prenosný a ideálny pre všetky úrovne hráčov.

Špecifikácia:

Názov: Pickleball Loptu Retriever

Materiál: Silikón

Farba: Čierna

Veľkosť: o 7*7*3.5 cm/2.75*2.75*1.38 v

Balenie Zoznam:

Pickleball Loptu Retriever x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bez námahy Loptu Zber: Naše inovatívne prísavky technológia umožňuje jednoduchú inštaláciu tohto pickleball na výber hornej časti na rukoväti svoje rakety, ktorá vám umožní ľahko nabrať gule.Jednoducho stlačte tlačidlo, cieľ a bezpečné, bez toho aby museli ohýbať viac.

2.Silikónové Pickleball Retriever: Naše silikónové-vyrobené pickleball na výber hornej časti je navrhnutý pre maximálne pohodlie.Ľahko sa nasadzuje a vzlet, je flexibilný, odolný a ľahký.

3.Chrániť Vaše Pás: nemusíte sa obávať, ohýbanie vyzdvihnúť pickleballs dlhšie!Naše Pickleball Retriever vám ušetrí čas zbieraním ich rýchlo a ľahko, a zároveň chrániť váš pás a kolená od kmeňa.Vychutnajte si pohodlné a efektívne hra s takmer žiadne úsilie potrebné.

4.Fit Štandardné Veľkosti Pádla: bez Námahy zbierať a lopatka pickleballs s našimi Pickleball Vyzdvihnutie Loptu Grabber.Pohodlne sa viaže na všetky štandardné veľkosti rakety, pričom hráči viac času sústrediť sa na svoju hru.Premyslený a praktický darček pre všetkých pickleball player.

5.On-The-Go Pohodlie: S ľahký a prenosný Pickleball na Výber Hornej, môžete ľahko zbierať loptičky na súd, v parku alebo kdekoľvek budete hrať.Jeho kompaktný dizajn umožňuje nosiť v taške, alebo ho uložiť do malého priestoru.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína