Shop

img
img
img
img
img
img

Parametre výrobku:

Model:XT-120

Veľkosť:90X36X90CM

Kapacita:1pcs/13s

Hmotnosť:100 kg

Výkon:500w

Rezanie priemer:25 mm~50 mm

Úvod:

Tento cukrovej trstiny peeling stroj môže kôry cukrovej trstiny pokožky automaticky, to môže vyriešiť ťažkosti tradičného peeling účinne, uloženie pracovnej sily a zvýšiť zisky.

Funkcie:

1. Tento stroj je určený pre peeling cukrovej trstiny pokožky automaticky .Vnútorné časti zariadenia prijímať vysoký štandard hygieny triedy ocele na zabezpečenie zdravého výroby.

2. To môže ušetriť veľa času a práce, než tradičné ručné čistenie.Peeling kapacita je 200 kg-300kg za hodinu, čo môže ušetriť veľa času a práce.

3. zariadenie je 100 kg netto hmotnosti, na zabezpečenie stability mechanickú konštrukciu a dlhú životnosť.

4.zariadenie má vysokorýchlostné škrabka, vylepšenú miera spotreby, riešiť problémy tradičných peeling a pracovnej sily.

Výhody : 1.vnútorné strojové zariadenia s Nehrdzavejúcej ocele, zabezpečenie sanitácie; 2.prístroj peeling rýchlosť, peeling tenké čisté zlepšiť jedlé hodnotiť, riešiť tradičné peeling ťažkosti. 3. cukrovej trstiny peeling stroj pro

Dodanie spôsobom:

1.Ak sa rozhodnete "predávajúci Spôsob dopravy", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky mora a dodať do vášho najbližšieho prístavu! - Ak CFR po mori, to znamená, že po príchode prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť si tovar sami.

2.Ak sa rozhodnete "Express ", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky international express (ako DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) a priamo doručiť na vašu adresu (DVERÍ K dverám SLUŽBY)!Ak zásielku do express, po príchode , kupujúci iba v musieť zaplatiť daň a pomáhať lodnej dopravy vykonať colné odbavenie je ok.

3.Ak sa rozhodnete " Air ", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky lietadlo a odovzdať najbližšiemu letisku!po príchode na letisko , kupujúci je potrebné zaplatiť daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť si tovar sami.(QI)

Vezmite prosím na vedomie :

1. Ak produktov je aktualizovaný, zašleme najnovšie štýl.Vzhľad sa môže meniť, ale parametre a funkcie zostávajú nezmenené.

2. Ak výrobný proces mechanických výrobkov vyžaduje zváranie.Tam bude mierne zváranie stopy na zváranie bod.To je normálne, nie je to chyba.Ak si mysli, prosím, vašu objednávku opatrne.alebo sa obráťte na predajcu, overte detailný obraz.

3. Všetky stroje, veľkosť a hmotnosť, meraná podľa našich rukách,možno majú nejaké odchýlky,prosím, nie mysle

  • Názov Značky: Burman
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Rezanie priemer: 25 mm~50 mm
  • Napätie (V): 110V
  • Výkon (W): 500W
  • Kapacita: 1pcs/13s
  • Model: XT-120