Shop

  • Domov
  • Stebėtų Tvorcovia
  • Zrniek Korenia Hebals Obilie Kávy Suché Potraviny Brúska Mlyn Brúska Gristmill Múky Drvič
img
img
img
img
img
img

Parametre výrobku

Názov produktu:Ozubeným disk drvič

Celkové rozmery:510*450*900 mm

Model výrobku:FS200

Pracovný režim:stále kŕmenie

Menovité napätie:220V/380V

Drvenie jemnosť:5-200 oka

Výkon motora:2.2KW3KW

Drvenie výnos:10-120 kg

Otáčky vretena:5200 ot. / min.

Celková hmotnosť:100 kg

Popis Produktu

Mlynček stroj využíva vysoko-rýchlostný relatívneho pohybu pohyblivej zub doskou a pevne zub doske tak, že práškové materiál je rozdrvený kombinovanej akcie zuby vplyv, trenie, a vplyv medzi materiálov.Drveného materiálu môže byť priamo vypúšťané z hostiteľského mlecie komory, veľkosť častíc je získané výmena rôznych oka sitá.

Hlavné Funkcie univerzálna brúska

1.Prísne vyrobené potravín, materiálov triedy, a môže splniť štandard GMP.

2.Stabilnú kvalitu hotových výrobkov s nízkou spotrebou ak chcete ušetriť náklady.

3.Jednoduchá štruktúra, pohodlné čistenie a nízka hlučnosť.

4.Stroj môže byť vybavený prachu zberateľ, č jemný prášok lietanie počas procesu brúsenia.

Kontrola stroj

Každý produkt je kontrolovaná normálnej prevádzky pred zásielky.To je záruka, ktorú poskytujeme našim zákazníkom.

1. Čínsky Populárne, Škorica, Korenie, Obilie Osiva Cukor, Prášok brúska je široko používaný v krmive, chemický, potravinársky, nekovových minerálnych odvetví, je vhodný na drvenie suché a mokré materiály.

2. Tento stroj má výhodu jednoduchého štruktúru, silnú, stabilnú prevádzku, drvenie materiálov rýchle a jednotné s dobrým výsledkom.Tento stroj prijíma nerezových materiálov, interiér stroj je presne opracovanými, aby sa dosiahol hladký povrch, ľahko sa čistí.

3. Stroj je odlišné od tradičného pulverizer, ktoré je s hrubým vnútorné steny, ľahko sa hromadí prach a ťažké vyčistiť .

4. Stroj môže urobiť potravín, chemických a iných výrobných viac v súlade s vnútroštátnymi normami, dosiahol GMP hygienické požiadavky.

Podrobné Snímky

Cutterhead high-rýchlosť otáčania šmykovej brúsenie.Tam je na obrazovke mimo cutter head pre filtráciu.Po drvenie, prášok prechádza cez obrazovku a vstupuje do výtlačnému.

Dodanie spôsobom:

1.Ak sa rozhodnete "predávajúci Spôsob dopravy", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky mora a dodať do vášho najbližšieho prístavu! - Ak CFR po mori, to znamená, že po príchode prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť si tovar sami.

2.2.Ak sa rozhodnete "Express ", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky international express (ako DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) a priamo doručiť na vašu adresu (DVERÍ K dverám SLUŽBY)!Ak zásielku do express, po príchode , kupujúci iba v musieť zaplatiť daň a pomáhať lodnej dopravy vykonať colné odbavenie je ok.

3.3.Ak sa rozhodnete " Air ", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky lietadlo a odovzdať najbližšiemu letisku!po príchode na letisko , kupujúci je potrebné zaplatiť daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť si tovar sami.(cui)

vezmite prosím na vedomie :

1. Ak produktov je aktualizovaný, zašleme najnovšie štýl.Vzhľad sa môže meniť, ale parametre a funkcie zostávajú nezmenené.

2. Ak výrobný proces mechanických výrobkov vyžaduje zváranie.Tam bude mierne zváranie stopy na zváranie bod.To je normálne, nie je to chyba.Ak si mysli, prosím, vašu objednávku opatrne.alebo sa obráťte na predajcu, overte detailný obraz.

3. Všetky stroje, veľkosť a hmotnosť, meraná podľa našich rukách,možno majú nejaké odchýlky,prosím, nie mysle

  • Otáčky vretena: 5200 ot. / MIN.
  • Počet brúsenie úrovne: 11 alebo viac
  • Výkon (W): 2.2 KW
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Drvenie výnos: 10-120 kg
  • Názov Značky: BURUIMU
  • Bývanie Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Zdroj Napájania: Elektrické
  • Nakladanie kávové zrná: 90 gr alebo viac
  • Druh: Burr Brúsky (Ploché Kolesá)
  • Celková hmotnosť: 100 kg
  • Číslo Modelu: FS200